5 vragen aan:

JACKY CHOI

B+M Den Haag is het leukste Bouwkundig Adviesbureau. Al 30 jaar werkt B+M aan de mooiste en aansprekende bouwkundige projecten. Wij zoeken nieuw bloed voor ons enthousiaste team bouwkundigen. Maar wie is B+M nou eigenlijk? 

Welke rol heb jij binnen B+M?

Bij B+M heb ik de rol bouwkundig tekenaar. Hierbij geven we bouwkundig advies en verwerken we de bestaande situaties van verschillende projecten. Bij B+M ben ik veel in contact gekomen met grote projecten zoals winkelcentrums waar verschillende modellen voor nodig zijn. Hierdoor heb ik veel kennis kunnen oppakken over het modelleren, beheren en wat de meest efficiënte manier is om te werken in Revit. Soms kan dit best ingewikkeld worden, maar hierdoor leer ik ook veel over het programma in een zeer korte tijd..

Waarom heb je ooit voor bouwkunde gekozen?

Ik heb een bachelor in Bouwkunde en een master Architectuur gedaan. Ik miste tijdens de master veel praktische kennis van hoe projecten werkelijk tot stand komen en zocht daarom naar een functie om deze kennis op te bouwen. Bij B+M komen alle aspecten van een project samen, hierdoor kom je in contact met constructieve, architectonische, bouwkundige en het uitvoeren van projecten tegen. Ik vind dit zeer waardevolle kennis en vind het mooi om te zien hoe verschillende partijen samenwerken.

Hoe ben je bij B+M terecht gekomen?

Ik ben via ELLBRU terecht gekomen bij B+M. Dit is een detacheringsbedrijf dat mij heeft gekoppeld met B+M. De eerste weken waren om heel eerlijk te zijn best chaotisch, ik had toevallig in de eerste weken te maken met een aantal deadlines waardoor ik gelijk in het diepe werd gegooid. Dit was in mijn ervaring wel een uitdaging, maar het team heeft me goed ingewerkt en door de gezellige sfeer was het goed te doen.

Wat doe je graag als je niet bij B+M aan het werk bent?

Buiten het werk ben ik actief bezig met boulderen, fotograferen, reizen en ik zoek regelmatig nieuwe uitdagingen op. Ik hou ervan om mezelf op verschillende gebieden uit te dagen en uit mijn comfort zone te stappen. Daarnaast spreek ik veel af met vrienden en familie en zoek ze regelmatig op in verschillende hoeken van Nederland.

Wat vind je belangrijk in je leven?

Jezelf blijven ontwikkelen en nieuwsgierig zijn.

Met onze specialisten en aanpak vormen wij de + van uw project
Samen vormen wij de + in de oplossingen van uw uitdaging
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de + voor al het bouwkundig tekenwerk.
Wij faciliteren de + in het complete BIM-proces
Wij zijn de + in het coördinerende proces
Een goed dossier van uw vastgoed is een + richting de toekomst