Rodrick Coppens, B+M

5 vragen aan:

RODERICK COPPENS

B+M Den Haag is het leukste Bouwkundig Adviesbureau. Al 30 jaar werkt B+M aan de mooiste en aansprekende bouwkundige projecten. Wij zoeken nieuw bloed voor ons enthousiaste team bouwkundigen. Maar wie is B+M nou eigenlijk? 

Welke rol heb jij binnen B+M?

Ik ben financieel directeur, en ben dus verantwoordelijk voor alles binnen B+M wat niet projectinhoudelijk is (financiën/huisvesting/automatisering).

Waarom heb je ooit voor bouwkunde gekozen?

Na de mavo had ik niet echt een idee wat ik wilde worden wel dat ik rekenen wel leuk vond. Daarom naar de meao gegaan en op mijn 19e gaan werken bij mijn stagebedrijf. Na een jaar overgestapt naar NMi waar ik me heb mogen ontwikkelen naar Controller (tevens in de avonduren SPD gedaan).

Hoe ben je bij B+M terecht gekomen?

September 2001 bij B+M terecht gekomen omdat de eigenaren de organisatie wilde versterken i.v.m. voorgenomen verkoop en na een uitstapje van 2012 t/m 2015 begin 2016 weer teruggekeerd waar ik sinds 2020 als financieel directeur te boek sta.

Wat doe je graag als je niet bij B+M aan het werk bent?

Als ik niet werk ben ik graag sportief bezig, veelal sporten met een bal (Voetbal/Cricket/Golf/Tennis) maar ook lekker op de racefiets of mtb geeft mij plezier. Daarnaast een gezellig gezin met 3 kinderen in de range 30-16 jaar) waar ik graag dingen mee onderneem (Bos, strand etc.) ook ga ik graag met vrienden op stap.

Wat vind je belangrijk in je leven?

Belangrijk in mijn leven zijn plezier maken met mijn gezin en vrienden. Dit geeft mij energie om ook de minder leuke zaken in het leven te doorstaan.

Met onze specialisten en aanpak vormen wij de + van uw project
Samen vormen wij de + in de oplossingen van uw uitdaging
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de + voor al het bouwkundig tekenwerk.
Wij faciliteren de + in het complete BIM-proces
Wij zijn de + in het coördinerende proces
Een goed dossier van uw vastgoed is een + richting de toekomst