Vacature

Modelleur / Tekenaar Bouwkunde (full-time)

WIE ZIJN WIJ?

B+M Den Haag is een middelgroot bouwkundig engineeringsbureau gericht op de technische uitwerking en coördinatie van bouwprojecten op uiteenlopende schaalniveaus.

Binnen ons bedrijf werken we met diverse specialisten aan een diversiteit van bouwkundige opgaven. Met elkaar werken we aan complexe bouwplannen zoals kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, moderne retail-omgevingen, woningen en appartementengebouwen vanaf ondersteuning bij het schetsontwerp tot volledige uitvoeringsgereed ontwerp en beheer van vastgoed objecten. Wij vormen de schakel tussen opdrachtgever, architect en aannemer. Tevens zorgen wij er voor dat het bouwproces efficiënt verloopt. Onze aanpak hierin is adviserend en oplossingsgericht en zorgen wij voor bouwkundige en esthetische bewaking van het ontwerp.
Het vertalen van het ontwerp naar een technisch kloppend bouwkundig plan staat centraal bij onze werkzaamheden.

WAT ZOEKEN WIJ?

B+M Den Haag zoekt een Modelleur / Tekenaar op HBO werk- en denkniveau met meerdere jaren ervaring voor het zelfstandig en in teamverband uitwerken van (middel-) grote projecten. Maar ben je een MBO-er die door jaren ervaring denkt te passen in het profiel, lees dan ook door!

We gaan er vanuit dat een Modelleur:
+ passie heeft voor architectuur en een hart voor bouwkunde;
+ de ontwikkelingen op het gebied van REVIT en BIM op de voet volgt;
+ minimaal 5 jaar werkervaring in Revit heeft;
+ affiniteit heeft plug-ins voor de tekenpakketten zoals Dynamo e.d.
+ zich binnen het team zich proactief opstelt op het gebied van projectinhoud en werksystematiek;
+ de verantwoordelijkheid draagt voor zijn/haar tekenwerk in diverse fasen van één van onze grotere projecten of meerdere kleinere projecten;

WAT WIJ BIEDEN:

+ Een leuke werkplek met collegae die dezelfde passie voor bouwkunde delen;
+ Grote en spraakmakende projecten van en in samenwerking met gerenommeerde architecten;
+ Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van ambitie en inzet;
+ Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
+ Aantrekkelijke pensioenregeling;
+ Mogelijkheden voor ontwikkeling door trainingen /opleidingen.

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. Stuur je sollicitatie inclusief motivatie aan personeelszaken@bplusm.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie-inhoud of over het bedrijf neem dan contact op met Ronald Boersen (070 358 62 62 / r.boersen@bplusm.nl).

Een competentie onderzoek is onderdeel van de procedure!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten of het sturen van C.V.’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Wij faciliteren de + in het complete BIM-proces