Werken bij

Bij B+M hebben we regelmatig vacatures voor bouwkundig specialisten.
Hier vind je onze actuele vacatures.

Als de vacature van jouw keuze er niet tussen staat, maar wel interesse hebt om bij B+M te werken is je open sollicitatie altijd welkom.

Wat zeggen onze collega’s?

Lees hier de ervaringen van onze collega’s.

Hoe zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?

Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij volgen de architecten CAO, maar zullen daarnaast ook meewegen welke ervaring en expertise je meeneemt. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen per jaar en een premievrij pensioen. Indien je rol daarom vraagt ontvang je maandelijks een onkostenvergoeding voor je mobiele telefoon.

Kan ik bij B+M Hybride werken?

We facilitairen hybride werken, en vinden het ook belangrijk dat je de samenwerking met je collega’s opzoekt. Thuiswerken kan, je basisplek is op kantoor.

Hoe is het mobiliteitsbeleid van B+M?

We kennen een uniforme reiskostenregeling voor woon-werk verkeer op basis van kilometers, deze vergoeding is gemaximeerd.
Voor zakelijke ritten vergoeden we de gemaakte kilometers, of je kunt gebruikmaken van de voor gezamenlijk gebruik bestemde auto.

Opleidingsmogelijkheden

Je krijgt een jaarlijks opleidingsbudget, dat je naar eigen inzicht kunt besteden. Daarnaast organiseren we regelmatig inhouse trainingen en workshops.

Visie op werk

Wij werken competentiegericht. Dat betekent dat we je inzetten op de projecten waar jouw expertise het beste tot zijn recht komt.

Hoe kan ik solliciteren?

Stuur je CV plus motivatie naar personeelszaken@bplusm.nl t.a.v. Ronald Boersen

Word jij ook één van onze +en?