Expertise

tekeningen beheer

Bent u vastgoed eigenaar of beheerder en zwerft uw digitale tekenwerk op vele computersystemen of nog kasten vol met dossiers? Dan kunnen wij u van dienst zijn! Wij beschikken namelijk over de kennis om al het tekenwerk te digitaliseren en rubriceren zodat de laatste versie altijd bereikbaar is. Het tekenwerk word toekomstbestendig uitgewerkt en ingericht waarbij we een online platform kunnen gebruiken om uw gebouwdossier 24/7 te ontsluiten.

De opbouw en inrichting van het tekenwerk geschied geheel naar wens van de klant. Dit kan aanvangen met een inventarisatie van alles wat er aanwezig is in de diversen bestandsformaten met een duidelijk doel waar u op termijn wil staan met uw tekeningen beheer of direct een complete slag om al uw vastgoed te ‘verbimmen’ waarbij direct belangrijke asset data wordt toegevoegd aan de BIM modellen.

Ontbrekende gegevens kunnen worden verzameld vanuit gemeente archieven en/ of onderzoek bij eerdere betrokken partijen. Ook het opnemen op locatie behoord tot de mogelijkheden. Dit kan variëren van een globale check tot een complete 3D-scan (pointcloud).

Een goed dossier van uw vastgoed is een + richting de toekomst