Toen

In 1992 merkten bouwkundigen Ron Beekink en Frank Molenaar dat er behoefte was aan een extra schakel in het bouwproces. Er moest een verbinding komen tussen de opdrachtgever, architect en aannemer, waardoor de projecten efficiënter zouden verlopen. Daarnaast moesten de ontwerpen van de architect uitgewerkt worden naar technische tekeningen. Met hun kennis en ervaring richtten zij daarom B+M Den Haag op.

De grootste verandering sinds 1992 is onmiskenbaar de techniek geweest: van de tekentafel naar computersystemen en van tekenen naar modelleren. Dat heeft geleid tot een geweldige efficiencyverbetering in het bouwproces. Die ontwikkeling gaat nog steeds door.

nu

Wat begon met het uitwerken van winkelcentra is inmiddels uitgebreid met kantoren, hotels, zorg- en onderwijsinstellingen, appartementencomplexen en woningen. De grootste verandering sinds 1992 is de techniek geweest: van de tekentafel naar computersystemen en van tekenen naar modelleren. Dit heeft gezorgd voor een efficiënter verloop van het bouwproces. Onder leiding van Ronald Boersen gaat die ontwikkeling door.

Ook met BIM is er behoefte naar deze schakel binnen het bouwproces, waarbij ons bedrijf zich onderscheid van anderen. Wij zijn een bouwkundig bureau dat een centrale rol speelt bij tal van spraakmakende bouwprojecten. Het grootste winkelcentrum van Nederland Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, het Oosterdokseiland in Amsterdam en de Rotterdam in de Havenstad. Allemaal complexe projecten waarin wij betrokken zijn geweest om de tekenwerken uit te werken, beheren en coördineren. Geen uitdaging is te groot voor B+M!

Met onze specialisten en aanpak vormen wij de + van uw project