5 vragen aan:

RONALD BOERSEN

B+M Den Haag is het leukste Bouwkundig Adviesbureau. Al 30 jaar werkt B+M aan de mooiste en aansprekende bouwkundige projecten. Wij zoeken nieuw bloed voor ons enthousiaste team bouwkundigen. Maar wie is B+M nou eigenlijk? 

Welke rol heb jij binnen B+M?

Mijn rol bij B+M is die van directeur eigenaar. Ik ben in 1998 als tekenaar bij B+M begonnen, en heb in 2012 de kans gekregen het bedrijf over te nemen. Onze mensen zijn het allerbelangrijkste voor mij, zonder ons team bestaan we niet. Ik hecht veel waarde aan de manier waarop we met elkaar omgaan, onze kracht is onze saamhorigheid. Dat past het beste bij mij. Naast mijn werk voor B+M zet ik mij in voor het wieler jeugdteam in Pijnacker en besteed ik veel tijd met mijn gezin. In de kleine uurtjes verdiep ik mij in alles wat met bouwkunde en architectuur te maken heeft.

Wat doet B+M precies?

Daar kan ik kort over zijn. Bij ons worden bouwkundige dromen omgezet naar bouwkundige werkelijkheid. Wij vormen de bouwkundige schakel tussen opdrachtgever, architect en bouwer. Samen met onze partners realiseren wij complexe bouwprojecten. Bij ons werken bouwkundig modelleurs en BIM specialisten die de ambitieuze bouwplannen van onze opdrachtgevers klaar voor uitvoering maken.

Waar ben je het meest trots op?

Bij deze vraag denk ik aan vele van onze projecten zoals Mall of the Netherlands, winkelcentrum Amstelveen en Oosterdokseiland. En natuurlijk het mooiste gebouw van Rotterdam, de Rotterdam. Ik vind het moeilijk om uit één te kiezen, ze zijn mij allemaal even lief. Naast deze prachtige projecten ben ik heel trots op onze langlopende relaties met onze opdrachtgevers.

Wat maakt werken bij B+M zo bijzonder voor jou?

Bij B+M is saamhorigheid en gelijkwaardigheid een groot goed. We gaan met elkaar voor het beste resultaat voor onze opdrachtgever. Omdat ieder project anders is, krijgen onze collega’s telkens weer de kans om zich professioneel te ontwikkelen. Alles is mogelijk, en we zetten ieders competenties in op de projecten waar dat nodig is. Deze afwisseling is zo mooi!

Hoe zie je de toekomst van B+M?

Wij zullen ons in de nabije toekomst steeds meer gaan profileren als full-service bouwadvies bureau. Het is niet alleen ons tekenwerk waardoor we gezien worden, we worden steeds meer betrokken bij de prille ontwikkelfase van onze projecten. Daarnaast zal BIM een steeds voornamere rol gaan spelen in onze dienstverlening. Bij ons voelen bouwkundigen zich thuis, wij zullen voorloper zijn en blijven. Met de beste tools en de beste mensen.

Met onze specialisten en aanpak vormen wij de + van uw project
Samen vormen wij de + in de oplossingen van uw uitdaging
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de + voor al het bouwkundig tekenwerk.
Wij faciliteren de + in het complete BIM-proces
Wij zijn de + in het coördinerende proces
Een goed dossier van uw vastgoed is een + richting de toekomst